Az elektronikus napló használata

Az elektronikus napló használata lehetővé teszi az Önök számára, hogy amennyiben Internet-hozzáféréssel rendelkeznek, naprakészen nyomon követhessék gyermekük osztályzatait és hiányzásait. Iskolánk 2018 őszétől a KRÉTA Iskolai Alaprendszerét kell, hogy használja. Jelenleg az elmúlt években használt előző rendszerünkről, a Mozanaplóról való átállás időszakában vagyunk. Ezért ez az oldal még nem tartalmaz naprakész információkat. Hamarosan frissítjük az oldalt!

Fontos hangsúlyozni, hogy az elektronikus napló nem pótolja – csupán segíti – az iskola és szülő kapcsolattartásának egyéb formáit. Az ellenőrző könyvvel kapcsolatos feladatai tanárnak, szülőnek és diáknak változatlanul megmaradnak!

A napló legkönnyebben honlapunk e-napló menüpontjából érhető el.

Amennyiben megkaptuk a szülő által megadott e-mail címet és a tanuló nevét, a Mozanapló rendszere egy megerősítő üzenetet küld a megadott e-mail címre. Amint a szülő viszaigazolta az e-mail cím helyességét, hamarosan egy újabb e-mailt kap, amely tartalmazza a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. (A rendszer által generált jelszót célszerű megváltoztatnia). Az e-mail cím viszaigazolásától kezdve a szülő elektronikus leveleket fog kapni gyermeke hiányzásairól és elkönyvelt jegyeiről. Az elektronikus naplóba bejelentkezni a Gimnázium honlapján keresztül, valamint a www.moricz.mozanaplo.hu webcímen lehet.  

 

A bejelentkezés után a tanuló haladási naplója látható. Ezen az oldalon láthatja, az osztály az adott napi tevékenységét.

A hiányzások menüpont alatt találhatók a tanuló késései és hiányzásainak részletei.

Az "ellenőrzők,bizonyítványok" menüpont alatt találhatóak a tanuló jegyei.

Az adatok menüpont alatt találhatóak a tanuló adatai. Ha a valósággal nem egyező adatokat talál, kérjük, jelezze ezt a gimnázium titkárságának.

Az órarendek menüpont alatt megtalálható a tanuló órarendje. Ezt PDF fájlformátumban le is lehet tölteni, majd egy PDF olvasó segítségével kinyomtatni. (pl.: Adobe Reader)

Bármi problémája merülne fel a használatot illetően, kérjük írjon a a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Amennyiben problémája lenne a bejelentkezéssel:

  • az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezheti és mi e-mailben válaszolunk, rövid időn belül.
  • Egyéni problémáira szerdánként 15,00–16,00-ig ügyeletet tart telefonon (06 26 310 418 / 132. mellék) és személyesen (312. terem) a gimnázium egy munkatársa.
  • új hozzáférés igényléséhez (diák/szülői) kérjük, írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Share
Share